وعده های غذایی جودوسر

همه چیز درباره جودوسر

وعده های غذایی جودوسر

همه چیز درباره جودوسر

طبقه بندی موضوعی

۱۰ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۴۲ ب.ظ

جلوگیری از ریزش مو با جودوسر

یولافجودوسر) حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و املاح ضروری دارد که کمک شایانی به رشد و تقویت مو دارد.

از جمله این ویتامین ها وجود بیوتین از همه مهم تر است.
بیوتین از خانواده ویتامین های گروه B می باشد و به ویتامین B7 یا H معروف می شود،
اما همیشه به عنوان یک ویتامین موثر بر مو و ناخن شناخته شده است،
زیرا بیوتین تاثیر مستقیم بر رشد و تقویت مو و ناخن در بدن دارد،

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۶ ، ۲۲:۴۲
نویسنده

شواهد علمی نشان می دهد که یک رژیم غذایی با فیبر بالا باعث کاهش سطح کلسترول می شود. در انواع طبقه بندی فیبر انواع فیبر محلول و نامحلول، چسبناک و یسکوزیت وجود دارد، و در حالی که همگی فیبر به نظر می رسند اما بعضی از آن ها دارای خواص پایین آورنده کلسترول خون هستند.یولافجودوسر) و گندم منابع غنی از فیبر هستند، اگر چه دو نوع فیبر کاملا متفاوت دارند. بر اساس مطالعات انجام شده، سبوس یولافجودوسر) در مقایسه با سبوس گندم و حتی بلغور یولاف(جودوسر) بر کاهش کلسترول خون موثرتر است.

مقایسه پرک یولاف(جودوسر) و سبوس یولاف(جودوسر)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ دی ۹۶ ، ۲۲:۴۱
نویسنده
چهارشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۹ ب.ظ

کاهش وزن طبیعی با مصرف یولاف(جودوسر)

کاهش وزن طبیعی با مصرف یولافجودوسر)

غذاهایی که در تولید آن ها از مواد اولیه ای مثل یولافجودوسر) استفاده شده باشد، ضامن سلامتی جامعه هستند.
تحقیقات انجام شده بر روی یولافجودوسر) نشان داده است که این غله یک تنظیم کننده متابولیک (تنظیم کننده سوخت و ساز) عالی و طبیعی است.
به بیان دیگر، یولافجودوسر) مواد انباشته در کبد و بدن را پاکسازی می کند و آهنگ هضم و جذب مواد غذایی در دستگاه گوارش را متعادل می کند.
همچنین افرادی که به صورت متوالی یولافجودوسر) را در برنامه غذایی خود دارند، از سلامت قلب و دستگاه گوارش بالاتری برخور دار هستند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ دی ۹۶ ، ۲۲:۵۹
نویسنده
چهارشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۹ ب.ظ

چرا نان صنعتی باید جای نان سنتی را بگیرد؟

چرا نان صنعتی باید جای نان سنتی را بگیرد؟

معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذای سازمان غذا و دارو از ضرورت جایگزین کردن
نان صنعتی به‌ جای سنتی گفت.
به گزارش «بهداشت نیوز» سمیره صباح مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذای سازمان غذا و دارو عنوان کرد:
یکی از ایده آل‌های این سازمان برای ارتقای سلامت، جایگزین نمودن نان صنعتی بجای سنتی است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ دی ۹۶ ، ۲۲:۵۹
نویسنده
چهارشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸ ب.ظ

کیک پرک یولاف با گردو و نارگیل

کیک پرک یولاف با گردو و نارگیل

به هر عنوان یولافجودوسر) در صبحانه و وعده های غذایی گنجانده شود، به تنظیم متابولیسم بدن در روز کمک می کند، اگر در نان و شیرینی باشد همراه با خامه، بستنی و کره به افزایش وزن بدون افزایش چربی خون کمک می کند. مصرف آرد و پرک یولافجودوسر) به همراه ترکیباتی مانند موز ، گردو و شیر در پخت نان ها و شیرینی ها سبب تامین انرژی ،مواد مغذی ،املاح ضروری شده و علاوه بر آن می توان شاهد افت چربی های مازاد بدن و افزایش متابولیسم باشیم. در این راستا دستورالعمل پخت یکی از کیک های بسیار لذیذ و سالم بر پایه یولافجودوسر) را در زیر توضیح داده ایم، امیدواریم با پخت این کیک لذیذ از خواص بی شمار یولاف(جودوسر) نیز بهره ببرید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ دی ۹۶ ، ۲۲:۵۸
نویسنده
چهارشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۷ ب.ظ

نان مصرفی در ایران چگونه و با چه کیفیتی است؟

نان مصرفی در ایران چگونه و با چه کیفیتی است؟

نان به محصولی گفته می‌شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم، جو و … به دست می‌آید
که فرآیند تخمیر در آن به وسیله مخمر صورت می‌گیرد، لذا محصولات تهیه شده از خمیرهایی که به صورت شیمیایی
و با استفاده از جوش شیرین آماده می‌شوند، اصولا نان محسوب نمی‌گردند.

ویژگی های یک نان خوب:

  • یک نان خوب ظاهری مناسب داشته، کاملا پخته و برشته بوده و سطح آن سوخته نیست.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ دی ۹۶ ، ۲۲:۵۷
نویسنده

منیزیم یک ریز مغذی است که برای ساختار طبیعی استخوان در بدن مهم است. منیزیوم از رژیم غذایی دریافت می شود،
اما گاهی اوقات مصرف مکمل های منیزیم هنگامی که سطح منیزیم بدن کم باشد، ضروری است.
مصرف غذای منیزیوم دار در بین مردم تا حد زیادی کم است، به ویژه در میان زنان.
سطوح پایین منیزیم در بدن با بیماری هایی نظیر پوکی استخوان، فشار خون بالا،
انسداد شریان های قلبی، بیماری های ژنتیکی، دیابت و سکته مغزی مرتبط است.

یک راه آسان برای به جبران کمبود منیزیوم مصرف غذاهای حاوی فیبر است.
منابع غذایی منیزیم شامل حبوبات، دانه های کامل غلات بلاخص یولافجودوسر)،

سبزیجات (به خصوص بروکلی، اسکواش و سبزیجات برگ سبز)، مغزها (به خصوص بادام) می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۶ ، ۰۱:۳۴
نویسنده
يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۶، ۰۱:۳۳ ق.ظ

یولاف(جودوسر) کاهنده کلسترول خون

یولاف(جودوسر) کاهنده کلسترول خون، بیماری های قلبی و سکته

طبق آخرین تحقیقات منتشر شده در انواع نشریات و مجلات پزشکی و سلامت آمریکا و اروپا مصرف یولافجودوسر) در بین سایر غلات از مزایای ویژه ای برخوردار است. نباید به یولافجودوسر) فقط به عنوان یک منبع غذایی نگاه کرد، این غله توانایی درمان و پیشگیری انواع بیماری ها بلاخص ناهنجاری های قلب و عروق از طریق کاهش سطح کلسترول خون و اتساع شراین را دارد.

یولافجودوسر) به صورت فرنی، نان، شیرینی، سوپ و غیره در خوراک روزانه انسان ها مصرف می شود، اما در هر شکلی که به تغذیه انسان برسد بواسطه داشتن درصد بالاتر فیبر و بتاگلوکان نسبت به سایر غلات سبب افزایش احساس سیری و کاهش سطح کلسترول خون می شود. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۶ ، ۰۱:۳۳
نویسنده
يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۶، ۰۱:۳۲ ق.ظ

تاثیر یولاف(جودوسر) بر سلامت و شادابی پوست

یولافجودوسر) غنی از مواد آنتی اکسیدان، ویتامین های B، E و A و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ و ۶ می باشد، مصرف انواع فراوری های یولاف (جودوسر)کمک شایانی به بهبود پوست و کنترل بیماری های پوستی می کند. از یولافجودوسر) انواع شوینده، صابون، شامپو و کرم های مرطوب کننده در جهان تولید می شود، در ایران تولید محصولات آرایشی و بهداشتی از یولافجودوسر) محدود به چند شرکت داروسازی می باشد و مردم از فواید این غله در زمینه درمانی و بهداشتی بصورت محصولات صنعتی دارویی ، درمانی محروم می باشند. با توجه به مسائل فوق باز هم می توان از یولافجودوسر) بهره برد حتی بدون فرآوری در کارخانجات بهداشتی، زیرا با مصرف خوراکی و تهیه ماسک باز هم می توان از مزایای یولافجودوسر) برای بهبود سلامت پوست و جوانسازی استفاده کرد. از جمله مزایای مصرف یولاف(جودوسر) در زیر به صورت اختصار اشاره شده است:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۶ ، ۰۱:۳۲
نویسنده
يكشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۶، ۰۱:۳۱ ق.ظ

خواص شیرینی یولاف (جودوسر)

خواص شیرینی یولافجودوسر) و طرز تهیه شیرینی یولافجودوسر) و خرما

استفاده از یولافجودوسر) در انواع شیرینی و بیسکوئیت، طعم خاصی به آن ها می دهد بسیار متفاوت تز از طعم گندم و جو و از بابت ارزش تغذیه ای شیرینی را غنی می کند. انواع شیرینی ها و بیسکوئیت های تهیه شده از آرد گندم و جو نسبت به شیرینی های با پایه آرد یولافجودوسر) از ارزش غذایی پایین تری برخوردار است. انواع شیرینی های حاوی آرد یولافجودوسر) درصد بالایی از فیبر و بتاگلوکان دارد و هضم بهتری از سایر شیرینی ها دارد و علاوه بر تامین انرژی بدن به دستگاه گوارش و تقویت حرکات روده و کاهش یبوست نیز کمک می کند. در زیر روش پخت نوعی شیرینی مغذی از یولافجودوسر) و خرما نیز به شرح توضیح داده شده:

مواد لازم برای خمیر:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ دی ۹۶ ، ۰۱:۳۱
نویسنده