یولاف(جودوسر) بالاترین مقادیر بتاگلوکان در غلات
یولاف( جودوسر) به گزارش FDA بالاترین میزان بتاگلوکان را در سایر غلات دارد و نوع بتاگلوکان موجود در جودوسر قابل جذب ترین نوع آن می باشد.
بالاترین درصد بتاگلوکان متعلق به یولاف( جودوسر) می باشد، که بیشترین درصد آن در سبوس موجود است،
تاثیر مستقیم بر کاهش چربی خون بلاخص کلسترول، کاهش وزن ، سیستم ایمنی و … دارد.
مصرف وعده صبحانه با جودوسر سبب کاهش شاخص گلایسمیک(قند خون آزاد)شده و در کل روز انرژی لازم بدن را تامین میکند،
اما هر گونه از فرآورده های یولاف( جودوسر) مصرف گردد می تواند تامین کننده مقادیر مناسب بتاگلوکان باشد، تراکم در سبوس بیشتر است.
اما آرد کامل، نان و شیرینی های حاوی آرد کامل می تواند منابع مناسبی از بتاگلوکان را تامین نماید.
برآورد می شود میزان بتاگلوکان موجود در یولاف( جودوسر) حدود ۴% می باشد،
که بعد از قارچ ها درصد بالایی از وجود بتاگلوکان در ترکیبات گیاهی می باشد.
بتاگلوکان چیست؟
ترکیبی غیر نشاسته ای است، که در دیواره باکتری ها، مخمر ها،جلبک ها، قارچ ها و گیاهانی مانند یولاف( جودوسر) و غیره وجود دارد.
محلول در آب می باشد و پس از مصرف به سرعت جذب می شود،
فواید بی شماری دارد و در دنیا به عنوان یک ریزمغذی بسیار مهم در برنامه غذایی انسان ها در تمامی سنین گنجانده می شود.
بتاگلوکان بعد از جذب باعث کاهش کلسترول خون و متعاقبا چریی عروق می شود.
بتاگلوکان سبب افزایش ایمنی بدن (آنتی باکتریال بوده) و مانع بروز سرطان بلاخص در دستگاه گوارش می شود.
بتاگلوکان سبب کاهش قند خون و انسولین در افراد دیابتیک می شود.
بتاگلوکان باعث کاهش مدت زمان عبور غذا از روده می شود و جذب قند را کاهش می دهد.
بتاگلوکان باعث کاهش یبوست، نفخ و ناراحتی های گوارش شده و بلاخص افراد دارای سابقه سرطان دستگاه گوارش
مصرف بتاگلوکان بسیار مناسب می باشد.
بتاگلوکان در غلاتی مانند یولاف( جودوسر) بوفور وجود دارد و باعث کاهش وزن، چربی خون و فشار خون می شود.